beeld

Video is het medium van nu. Met een filmpje op een website of in een presentatie, vertel je in 1 minuut meer dan in een lange geschreven of gesproken tekst. Simpelweg omdat je kunt laten zien waar het om gaat.  Omdat het persoonlijk is.  En, ook niet geheel onbelangrijk, omdat een video op je site goed is voor je ranking op Google.

Met de techniek van vandaag kan iedereen een filmpje maken. Er zijn apps te over om zelf de beelden van je mobieltje of camera achter elkaar te zetten. Maar met enkel het achter elkaar plakken van stukjes film, vertel je nog geen (beeld-)verhaal.  Welke shots kies je om jouw gevoel uit te drukken? Hoe kunnen effecten, ritme en muziek een bijdrage laten leveren aan dat verhaal? Dat is de kracht van een professionele video, daarmee onderscheid je jezelf pas echt!

Van eenvoudige kleine video’s tot meer complexe montages of met meerdere camera’s op locatie – alles kan. Ook kan ik zorgen voor een uitwerking van een idee naar een script. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.