Over mij

Als klein meisje was ik al gefascineerd door verhalen. Of het nou een kinderserie was als Tita Tovenaar, de Muppet Show of verhalen uit kinderboeken en stripverhalen, in mijn fantasie leidden ze een eigen leven. Mensen vonden mij een dagdromer. Waar het boek stopte, ging ik dóór, en niet zelden speelde ik zelf een rol in mijn eigen spannende vervolg.

Via een paar omwegen koos ik voor een opleiding in de journalistiek waar ik verhalen kon vertellen, en kwam via stages in de TV-wereld terecht. Het vertellen van verhalen in beelden kende zo zijn eigen dynamiek, eentje die ik geweldig vond. Beelden gebruiken in plaats van woorden om je verhaal te vertellen, was een compleet nieuwe ervaring.
Jarenlang werkte ik als programmamaker bij Endemol Nederland, waar ik aan enorm veel verschillende programma’s mocht meewerken in diverse disciplines.  Denk aan TV Makelaar, de 5 Uurshow, Koffietijd!, Life & Cooking en verschillende kortere projecten en grote shows.

Tijdens het maken van televisie deed ik veel ervaringen op die nu van onschatbare waarde blijken voor opdrachtgevers uit andere sectoren:


Na bijna 20 jaar werken voor televisie, was het tijd om mijn horizon te verbreden. Ik geniet enorm van nieuwe dingen, het zelf draaien en monteren. Werken voor heel diverse opdrachtgevers, die mij dwingen om telkens op een geheel nieuwe manier tegen mijn vak aan te kijken.