klanten

klanten over YVONdst:

 

Eigenwijs, eigen wil, meegaand, flexibel, open mind, kortom Yvonne Copini ten voeten uit. Al 5 jaar maakt Yvonne (bedrijfs-)filmpjes voor ons. Tot grote tevredenheid en het gekke is dat we natuurlijk blijven vergelijken met anderen maar dat we toch weer iedere keer bij Yvonne terugkomen!

Henk Gravestein, projectmanager Jachthaven Bruinisse

 

Mijn debuut als presentator maakte ik in een hecht productieteam, waarbinnen Yvonne een cruciale rol speelde. Als ‘spin in het web’ was zij verantwoordelijk voor research, redactie, scripts, maar tevens ‘on the job’ alles regelen van contacten met producenten, via hotelovernachtingen en autohuur, naar het afsluitende dinertje (en afzakkertje) na een lange draaidag. Ik heb Yvonne als collega en mens gekend als die bereid is tot het uiterste te gaan, altijd met focus op het eindresultaat: een mooie tv serie! En o ja, ik herinner mij nu opeens een mooi epistel dat zij schreef naar aanleiding van ons bezoek aan Faejo (of was het nou Laeso); geloof me, ze kan ECHT schrijven! Ga het proberen!

René Pluijm / Culinair avonturier en presentator 'Pluijms Eetbare Wereld (RTL4)'

 

YVONdst scoort 100% klanttevredenheid: “ik kan Yvonne Copini van harte aanbevelen ! Haar expertise op het gebied van tekst, beeld en verhaal is indrukwekkend! Ze is super leuk om mee te werken en maakt van iedere tekst een helder en sympathiek verhaal”

Corry de Mik / inFocus Budget Care

 

Bij Endemol heb ik Yvonne leren kennen als een enthousiaste en veelzijdige collega. Zij heeft zich zowel op productioneel als redactioneel vlak bekwaamd en is een allround programmamaker. Daarnaast heeft ze veel affiniteit met webredactie getoond en houdt ze van nieuwe uitdagingen. Maar vooral ook is Yvonne een leuke, sociale en prettige persoon in de omgang.

Philibert Braat / Gedelegeerd producent bij Endemol Nederland in Amsterdam

 

Yvonne weet wat ze wil. Ze is hartelijk en duidelijk en werkt hard voor de zaak. Ze heeft dan ook hart voor de zaak. Yvonne zet haar tanden ergens in en maakt het af tot het einde. Ze is zelfstandig, maar kan zich buitengewoon goed plaatsen in een groep.

Gerben Pijl / Freelance televisie regisseur en tekstschrijver

 

YVONdst gaat weer de nieuwe folder voor de Zomerbloemenpluktuin ontwerpen. En ondanks een defecte Apple stuurde ze een dag na de bespreking al een eerste opzet. Klasse.

Gert Lutke Schipholt / Zomerbloemen Pluktuin